Water Express

Welk water systeem?

U kunt bij Water Express kiezen tussen een waterleiding- en een flessenkoeler. Dit zijn twee verschillende systemen. De keuze wordt bepaald door uw persoonlijke voorkeur, het aantal gebruikers en de plaatsingsmogelijkheid.

Waterleidingkoeler

Een waterleidingkoeler heeft een vaste wateraansluiting nodig en koelt het leidingwater. Bij een hoog waterverbruik liggen de kosten aanzienlijk lager dan bij een flessenkoeler.

Meer informatie

Flessenkoeler

De flessenkoeler kunt u overal plaatsen en heeft door de zichtbare fles een hoge uitnodigende waarde. Wij werken met het merk 'Watercooler' dat 18,9 liter plastic cans gebruikt.

Meer informatie

Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie Waterleidingkoeler

Een waterleidingkoeler heeft een vaste wateraansluiting nodig en koelt het leidingwater. Al onze waterleidingkoelers zijn voorzien van een filter welke de eventuele (bij)smaak uit het water filtreert zodat uit deze koelers een heerlijk glas fris water getapt kan worden. Bij een hoog waterverbruik liggen de kosten aanzienlijk lager dan bij een flessenkoeler. Wij leveren 3 systemen:

  • Oasis Aquarius Pou Meer info [link naar doc][plaatje toevoegen]
  • Oasis Pou Design Meer info [link naar doc][plaatje toevoegen]
  • Kosmologic Aqua Blu Meer info [link naar doc][plaatje toevoegen]

Meer informatie Flessenkoelers

De flessenkoelers die wij aanbieden zijn van absolute topkwaliteit en NSF gecertificeerd. De Oasis koelers hebben een uitneembaar reservoir wat uit hygiënisch oogpunt een zeer groot pluspunt is. Het design van onze koelers laat niets te wensen over. Ze zijn eigentijds, stijlvol en praktisch.

  • Oasis Aquarius Meer info [link naar doc][plaatje toevoegen]
  • Oasis Design Meer info [link naar doc][plaatje toevoegen]
  • Oasis RVS BSA Meer info [link naar doc][plaatje toevoegen]
  • Oasis RVS Meer info [link naar doc][plaatje toevoegen]

Of u nu kiest voor koop of huur van onze koelers. Bij Water Express bent u door goede kwaliteit verzekerd van jarenlange garantie. Neem contact met ons op.