Water Express

Onderhoud en service

Naast de juiste keuze van een koeler is onderhoud een belangrijk aspect om aandacht aan te besteden. Over de kwaliteit van ons drinkwater hoeft u zich geen zorgen te maken. Verpakt water valt onder de warenwet en komt dus schoon en vers bij u binnen.

De gekwalificeerde onderhoudsmonteurs van Water Express zijn ervoor opgeleid om uw waterkoeler, conform de fabrieksinstructies, te onderhouden. Ongeacht het merk worden de volgende werkzaamheden aan de koeler 1 X per jaar verricht:

Flessenkoeler

Controleren en indien nodig vervangen tappunt(en), desinfecteren of vervangen reservoir, lekbak reinigen, stofvrij maken compressor en algehele controle.

Waterleidingkoeler

Vervangen van filter, controleren en indien nodig vervangen tappunt(en), desinfecteren of vervangen reservoir, lekbak reinigen, stofvrij maken compressor en algehele controle.

Ongeacht het soort systeem moet regelmatig onderhoud verricht worden aan een waterkoeler. Volgens "Drinkwaterbesluit 2001" bent u uiteindelijk juridisch aansprakelijk voor de kwaliteit van het verstrekte water, een reden te meer om altijd een goed onderhoudscontract af te sluiten met Water Express.

Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op.